Üdvözöljük a Vipcenter.hu webáruházban, a különlegességek világában!

LUXUS ARANY KARÓRA, EXKLUZÍV KÖVES FÉRFI ÓRA, CHRONOGRAPH

329.000 Ft 299.000 Ft

Megtakarítás:9.1%
0 review  |  Write a review

Luxus férfi óra, exkluzív arany bevonatú karóra, gyönyörű és ritka különlegesség igényesnek: a fotók önmagukért beszélnek.

Számlap: római számok
Nem: férfi
Állapot: hibátlan

Luxus férfi karóra, dátumkijelzős arany bevonatú chronograph eladó. Magas minőség, precíz és részletgazdag kidolgozás, komoly vevőnek.

Megbízható és kiemelten elegáns. Gyönyörű termék saját használatra, befektetésnek vagy ajándékba. Ez az óra új, nem volt használva, dobozában állt.

A kronográfok férfias órák, amelyek általában sportos megjelenésűek. Más és kivételes jelen elegáns luxus modell tervezése: megjelenése szinte több mint egy ékszer, ugyanakkor egyben pontos kronográf is. Precíziós szerkezete speciális óramű, mely egy zirkónium kövekkel díszített, téglatest alakú tartós, aranyozott rozsdamentes acél testbe került. Az elegáns számlap megjeleníti a dátumot és külön a másodperceket is. Ahogy illik, természetesen helyet kapott az Escaut modellben a stopper. Egy minőségi egyedi tervezésű aranyozott óraszíj teszi teljessé a luxus hangulatát ennél a kivételes karóránál.

Információk és részletek:

Adatok:

Súly: kb 230 gramm, melyből arannyal van bevonva az óra és a karkötő, a számlapon és minden pontján részletgazdag kidolgozással.

Limitált széria, igényesnek.

Méretek: kb 45 x 54 mm

Óra szíj hossza állítható: max. 215 mm, min. 150 mm

Óra működés:

– Precíziós quartz szerkezet

– Stopper funkció

– Dátumkijelzés funkció

– Vízálló kb. 50 m-ig.

– Üveglap: edzett ásvány kristály.

Ajándéknak is ideális ékszer karóra. Ragyogás és exkluzivitás igényesnek, megfizethető áron. Gyönyörű arany bevponatú óraszíjjal, rendkívül elegáns design-al