Üdvözöljük a Vipcenter.hu webáruházban, a különlegességek világában!

EXKLUZÍV ANTIK TÍPUSÚ ÓRA KOMPOZÍCIÓ, KÖNYV DOBOZ, RITKA SZÉP AJÁNDÉK, 2 db-os ASZTAL VITRIN DÍSZ

27.900 Ft

0 review  |  Write a review

Ritka, szép, exkluzív.

GYÖNYÖRŰ ANTIK JELLEGŰ ÓRA KOMPOZÍCIÓ, ASZTAL DÍSZ , SZINTE ÚJ ÁLLAPOTBAN

Az óra különlegesség  jellemzőit illetően önmagukért beszélnek a képek. Két rendkívül igényes új doboz, melyek könyv régiséget (lexikont) formáznak meg és ebbe van beépítve az óratest. A nagyobb dobozhoz (lexikon kivitelű könyvtesthez) kapcsolódik a kisebb, s használhatók antik jellegű exkluzív óra dísztárgyként, tárolódobozként, stb.

Méretek: 32 cm magas x 22 cm szél. x 12,5 cm mély.

Csak igényesnek, mert hihetetlen szép, festmény hatású, bőrre vagy műbörre dolgozott díszítésű gyönyörű tárgy.  A dobozok belül béleltek, a fedelet mágnes fogja az alsó részhez… – tehát csak a legjobbakat lehet írni a termékről, mely exkluzív és praktikus, sokoldalú felhasználási lehetőséggel.

Lakása, dolgozószobája dísze lesz a termék, mely kollekcióvá is kiegészíthető, mivel többféle hasonló kapható nálam. Így igény esetén könyvespolcot tölthet fel ilyen antik jellegű könyvtestekkel, vagy egyedi dísztárgyként használhatja a terméket.

Ideális és ritka ajándék is!  (Az óra működése nem ellenőrizve, használat előtt szervizelést / javítást igényelhet.) A könyvtest mint a képeken látszik, kiváló állapotú, hibátlan.