Üdvözöljük a Vipcenter.hu webáruházban, a különlegességek világában!

CSODÁS HEGYVIDÉK TÁJKÉP FESTMÉNY, OLAJFESTMÉNY ARANY KERET

1.190.000 Ft

0 review  |  Write a review

GYÖNYÖRŰ EGYEDI NAGY TÁJKÉP OLAJFESTMÉNY,

HIBÁTLAN LUXUS ARANYOZOTT KERETTEL

GYÖNYÖRŰ EGYEDI NAGY OLAJFESTMÉNY,

HIBÁTLAN LUXUS ARANYOZOTT KERETTEL

Hegyvidéket, erdőt, tájat meglepően élethű művészi kivitelezésben ábrázoló különleges minőségű antik olajfestmény ritkaság igényesnek eladó.

A WILDER KAISER hegység ábrázolása e remekművön tökéletes, realisztikus valósághű olajfestmény, vásznon. A festmény magángyűjteményből származik, s nagyon jó állapotú. Mérete keretben kb 110 x 80 cm

Különösen ajánlott a valósághű festmények szerelmeseinek mert ez egy igen szép nagy olajfestmény vásznon, híres német festőművésztől. Az alkotáson megfigyelhető a kifinomult színek játéka, hangsúlyozva a finom árnyalatokat és a kontrasztokat, alkalmazva a teljes színpalettát. Ez jellemzi a művész festési technikáját.

Nagyon dekoratív olaj, vászon ábrázolás a festői Alpokról: gyönyörű égbolt, kilátás a környező hegyekre. Ez a pihentető táj jellemzi a képet, valamint óvatosan végrehajtott ecsetvonalakkal a színek játéka.

A kép luxus barokk arany keretében kerül átadásra fix áras vásárlásnál, a gyönyörű antik aranyozott fa keret stukkó díszített. A festmény a művész által jelezve a jobb alsó sarokban.

Lakásának, nappalijának, irodájának magasan értékes dísztárgya lesz. Ritkaság és kuriózum.

Kollekcióim között fellelhetők: tájképek,antik életképek és jelenetek, csendéletek, történelmi személyek és más különlegességek, arany-ezüst kollekciók, stb.

 

Szállítási idő a vételár beérkezésétől 1 hét alatt.