Üdvözöljük a Vipcenter.hu webáruházban, a különlegességek világában!

CSODÁS ANTIK VIRÁG CSENDÉLET FESTMÉNY, ALÁÍRT OLAJFESTMÉNY

1.290.000 Ft

0 review  |  Write a review

GYÖNYÖRŰ 50 ÉVES EGYEDI NAGY ANTIK OLAJFESTMÉNY, VIRÁG CSENDÉLET LUXUS BAROKK ARANYOZOTT KERETBEN

GYÖNYÖRŰ 50 ÉVES EGYEDI NAGY OLAJFESTMÉNY,

*** ANTIK VIRÁG CSENDÉLET ***

LUXUS BAROKK ARANYOZOTT KERETTEL

Különlegesen jó minőségű olaj festmény ritkaság igényesnek eladó. Eddig nappali-szoba dísze volt, most továbbadnám, hogy másnál szolgáljon szépségével és egyedi hangulatával.

Ez az impozáns csokor virágot, részben lüktetően szép rózsákat vázában megörökítő olajfestmény lakásának, nappalijának, irodájának értékes dísztárgya lesz. Ritkaság és kuriózum, exkluzívan keretezett kivitelben.

Gyönyörű virág csendélet, gyönyörű antik keretébe foglaltan kb 93 x 83 cm. Aláírt olajfestmény vásznon, jellemzője fantasztikus színek orgiája s realisztikus ábrázolás.

Gerhard MERFORT festőművész 1927-ben született, majd tanulmányait végezte a Szépművészeti Akadémián (Akademie der Künste Wien Bildende). Kiegészítő tanulmányokat végzett Franciaországban, Angliában, Spanyolországban és Olaszországban. Munkássága során festett tájképeket és csendéleteket. Preferenciája volt a virágos festmények állatokkal. Kiállított Németországban, Kanadában és Olaszországban. Művei befektetésnek is alkalmasak s értékelik különösen az egyedi stílus és hangulat kedvelői, ami szinte túlcsordul a vászonra. Amellett, hogy a csendéletek mestere, gyakorolt életkép festő művész is volt.

Kollekcióim között fellelhetők: tájképek,antik életképek és jelenetek, csendéletek, történelmi személyek és más különlegességek, arany-ezüst kollekciók, stb.

 

Szállítási idő vételár beérkezésétől 1 hét alatt.