Üdvözöljük a Vipcenter.hu webáruházban, a különlegességek világában!

CSODÁS ALPESI TÁJKÉP FESTMÉNY,OLAJFESTMÉNY,ANTIK ARANY KERET

990.000 Ft

0 review  |  Write a review

GYÖNYÖRŰ EGYEDI ALPESI TÁJKÉP  OLAJFESTMÉNY HIBÁTLAN LUXUS ARANYOZOTT KERETTEL

GYÖNYÖRŰ EGYEDI ALPESI TÁJKÉP FESTMÉNY, RÉGI OLAJFESTMÉNY HIBÁTLAN LUXUS ARANYOZOTT KERETTEL

ALPESI TÁJ realisztikus festmény olajfestékkel vászonra, ritka valósághű festői technikával. Igényes magángyűjteményből s tökéletes aranyozott régi keretében kerül átadásra. Keretezett méret kb 95 x 75 cm.

Ajánlott a valósághű tájábrázoló festmények szerelmeseinek ez az igen szép nagy festett olajfestmény vásznon. A képen kifinomult színek játéka, hangsúlyozva a finom árnyalatokat és a kontrasztokat, alkalmazva a teljes színpalettát. Ez jellemzi a művészi festési technikát.

Nagyon dekoratív olaj, vászon ábrázolás a festői tájról, gyönyörű égbolt mellett expanzív kilátás nyílik a környező hegyekre. Ez a pihentető táj jellemzi a képet, s óvatosan végrehajtott ecsetvonalakkal a színek játéka. A festő mutat nekünk egy pompázatos kilátást a hegyekre.

A kép luxus barokk arany keretében kerül átadásra, a gyönyörű antik aranyozott fa keret stukkó díszített. A festmény a művész által jelezve a jobb alsó sarokban.

Lakásának, nappalijának, irodájának magasan értékes dísztárgya lesz. Ritkaság és kuriózum.

Kollekcióim között fellelhetők: tájképek,antik életképek és jelenetek, csendéletek, történelmi személyek és más különlegességek, arany-ezüst kollekciók, stb.

 

Szállítási idő a vételár beérkezésétől 1 hét alatt.