Üdvözöljük a Vipcenter.hu webáruházban, a különlegességek világában!

ANTIK NÉMET CSÁSZÁR PORTRÉ 1874-es FESTMÉNY ALAPJÁN, PORCELÁN KÉP, LUXUS BAROKK ARANY KERET

69.000 Ft

0 review  |  Write a review

1874-es antik festmény alapján készült különleges porcelánkép exkluzív barokk keretben, igényesnek.

Keretezett méret kb: 38 x 32 cm.

III. Frigyes (Potsdam, 1831. október 18. – Potsdam, 1888. június 15.) 1861-től porosz trónörökös, 1888-ban német császár. A Hohenzollern-ház tagja. Apja I. Vilmos. Felesége Viktória angol hercegnő.

Frigyes könyvkötést és asztalosságot tanult a porosz hagyományoknak megfelelően, miszerint az uralkodóknak mesterséget is ki kellett tanulniuk. Ő volt az első porosz uralkodó, aki egyetemi képzésben vett részt.

Sikeres hadvezér volt. 1866-ban a königgrätzi csatát Poroszország javára nyerte meg, és jelentős sikereket ért el a porosz–francia háborúk során is.

Sikerei ellenére megvetette a háborúkat, és érdeklődése sokkal inkább a tudományokra, művészetekre és szociális kérdésekre irányult. A művészek mecénása volt, ő kezdeményezte és támogatta a mai Bode Múzeum létrehozását. 1888-ben hunyt el, a festmény róla 1874-ben készült.

Az Ön dolgozószobájának, nappalijának, irodájának értékes dísztárgya lesz jelen porcelánkép. Ritkaság és kuriózum, ideális ajándék. Egészen egyedi kivitel, mely gyűjteménnyé is kiegészíthető. Érdemes válogatni termékeim között, valamint vásárláskor a helyszínen. Természetesen postázzuk is. A porcelánkép történelmi személyekről-kollekcióból jelen hirdetés témája: III.Frigyes császár.

Szállítási idő kb 1 hét.