Üdvözöljük a Vipcenter.hu webáruházban, a különlegességek világában!

24 kt ARANY EZÜST AMERIKAI REVOLVER, DÍSZ PISZTOLY

169.000 Ft 129.000 Ft

Megtakarítás:23.7%
0 review  |  Write a review

SMITH AND WESSON AMERIKAI: 24 kt ARANY BEVONATÚ KÜLÖNLEGES MUZEÁLIS 925 str EZÜST REVOLVER KERETBE FOGLALVA, CERTIFIKÁTTAL ELLÁTVA!

Anyag: ezüst
Jelzett: jelzett

Ez egy gyönyörű művészi másolata a Smith and Wesson amerikai pisztolynak, gyűjtőknek, befektetőknek vagy különleges ajándékba ajánlott speciális tétel.

Mesterien elkészített ezüst dísz 24 karátos arany bevonattal, mely ritka darabot hitelesítette és kézzel aláírta William F.Krieg alelnök.

A hitelesítetés napja 1980. szeptember 15.

A teljes mérete keretezve kb 38 x 26 cm.

Teljes súly kb 860 gramm

(csak kerettel együtt mérhető)

Certifikát dokumentum tartalma a hátlapon:
Ez a tanúsítvány igazolja, hogy a Smith and Wesson modelljét történelmileg és technikailag hitelesíti az aláíró.Továbbá igazolja, hogy ez a munka 24 karátos arany sterling ezüstön és kibocsátásra került limitált darabszámban 1980. szeptember 15-én.

A műtárgy mint limitált széria, tökéletes kiegészítője minden történelmi fegyver relikvia kollekciónak! A képek nem mutatják az igazi szépségét a keretezett exkluzív műnek. Több évtizedes korának megfelelően a kereten előfordulhatnak kisebb hibák.

Abszolút egyedi kiadásban, hozzátartozó certifikáttal és + 2 igazoló dokumentummal kedvező áron eladó, a muzeális és gyűjteményi értékét figyelembe vevő komoly vevőnek.