Üdvözöljük a Vipcenter.hu webáruházban, a különlegességek világában!

1946 FORINT, MILLIÁRD PENGŐ, MILLIÓ KORONA ARANY BANKJEGYEK

149.000 Ft

0 review  |  Write a review

Magyar történelmi 24 kt arany UNC bankjegy kollekció

Magyar történelmi 24 kt arany UNC bankjegy kollekció, 4 db bankjegyes luxus kivitelű full szett, az 1946-os első forint bankjegyekkel és az utolsó milliárd pengő egyikével, valamint az 1923-mas egymillió koronával.

Gyönyörű és értékes történelmi ritkaságokat tartalmaz, így tételesen:

* 1 millió korona 1923-mas bankjegyet

* 1 milliárd milpengő 1946 június 3-i bankjegyet

* 10 Ft-os 1946 június 3-i bankjegyet

* 100 Ft-os 1946-os bankjegyet

Impozáns látvány a kollekció egésze, ahogy egyenként is a bankjegyek. A forintokon feltűnik a régi címer, a milliárdos címletű pengő vagy a forint akkori értéke rabul ejti a gyűjtemény szemlélőjét.

A luxus kivitelű kollekció kuriózumai:

– exkluzív cseresznye tömörfa dió vagy fekete keretezés arany betéttel

– impozáns keretezett méret

– az arany bankjegyek átlagosnál részletgazdagabb kidolgozásúak

– az aranyat igazoló certifikát.

Nagyon impresszív gyűjtemény, részletgazdag kidolgozás jellemző, az eredeti bankjegyek tökéletes arany másolatai, melyek élőben jóval szebbek mint egyes fotókon (a képek nem mindig adják vissza az arany természetes csillogását).

Történelmi gyűjtemény, mely teljes keretezéssel kb 57 cm x 48 cm. A kollekció rendkívül igényes kidolgozású, exkluzív tétel. Aranyba befektetni szándékozóknak kiváló, ugyanakkor ajándéknak is, de egy reprezentatív helyiség különleges fali dísze is lehet.

Jelen hirdetés exkluzív kollekciója a certifikátjában foglaltak szerint 999.9 arany felhasználásával készült, művészi színvonalú dísz kollekció, arany bevonat tartalmú különleges és ritka ajándéktárgy.