Üdvözöljük a Vipcenter.hu webáruházban, a különlegességek világában!

​24k ARANY EZÜST GŐZMOZDONY,ORIENT EXPRESSZ

93.000 Ft 83.700 Ft

Megtakarítás:10%
0 review  |  Write a review

ORIENT EXPRESSZ GŐZMOZDONY: 24 KT ARANY BEVONATÚ KÜLÖNLEGES MUZEÁLIS 925  str EZÜST LOKOMOTÍV KERETBE FOGLALVA,CERTIFIKÁTTAL ELLÁTVA

Ez egy gyönyörű sziluettje, plakettje az Orient Expressznek, gyűjtőknek, befektetőknek vagy különleges ajándékba ajánlott speciális tétel.

Az Orient Expressz első útjának 100 éves évfordulójára kiadva.

Mesterien elkészített ezüst dísz 24 karátos arany bevonattal, mely ritka darabot hitelesítette a Nemzeti Vasúti Múzeum, és kézzel aláírta Michael C. Boyd alelnök.

A hitelesítetés napja 1983 május 16.

A teljes mérete keretezve kb 51 x 25 cm.

Teljes súly kb 760 gramm

(csak kerettel együtt mérhető, azt leszámítva értékelendő.)

Certifikát dokumentum tartalma a hátlapon:
Ez a tanúsítvány igazolja, hogy az Orient Expressz arany bevonatú ezüst sziluettjét történelmileg és technikailag hitelesíti a Nemzeti Vasúti Múzeum, egyben megemlékezik a 100-dik évfordulójáról az Orient Expressz első útjának. Továbbá igazolja, hogy ez a munka 24 karátos arany sterling ezüstön és kibocsátásra került limitált darabszámban 1983 május 16-án.

A műtárgy kiváló állapotban van (a képek nem mutatják az igazi szépségét a keretezett exkluzív műnek) és mint limitált széria, tökéletes kiegészítője minden vonat, vasúti, történelmi relikvia kollekciónak!

Abszolút egyedi kiadásban, hozzátartozó certifikáttal kedvező áron eladó, a muzeális és gyűjteményi értékét figyelembe vevő komoly vevőnek.