Üdvözöljük a Vipcenter.hu webáruházban, a különlegességek világában!

Royal házi mozi építés

ITT VAN AMERIKA…

Exkluzív Royal Házi Mozi építése az Ön otthonába

Amilyen egy igazi mozi:

Míg Magyarországon (tévesen) “házimozinak” nevezik már az 1 plazma TV 5 hangsugárzóval kialakítást is, külföldi országokban (például USA) viszont az terjedt el, hogy a mozizásra külön helyiséget építenek át, sőt a környezetét is ehhez hangolják. Így exkluzív moziélmény érhető el, akár az Ön otthonában. Ennek során mozifotelek, (film)színházi hatások (függönymozgás, 3 gong ütés a film előtt, rivalda világítás, rendszervezérlés, stb.), több méteres vászon, különleges képi és hang megoldások jelennek meg.

Jóval extrább kivitelben, mint egy pláza moziban, ugyanis ott épp a hangulati elemeket hagyják ki. És hangulatában fényévnyi különbségekkel a nappaliba helyezett plazma tévé, vagy épp vetítő és motoros vászon megoldástól.

Vissza tehát a mozikultúra alapjaihoz úgy, hogy közben ingatlanunk értékét nagyban növelő beruházást hajtunk végre. Barátaink csodájára fognak járni filmszínházunknak…

Irányadó képek Royal típusú mozikról:

Előzmények:

Az interneten megcsodálható amerikai Home Theatre helyiségekkel (házi moziszobákkal, komplett kisebb-nagyobb filmszínházakkal) kapcsolatos álom sok évvel ezelőtt kezdődött…

A Millennium Exkluzív vezetője és munkatársai azonban azzal szembesültek 2002 környékén, hogy a Magyarországon „házimozit” hirdető cégek ijedten állnak az elképzelés előtt. Mint kiderült, a cégek szinte kizárólag a technikák eladására szakosodtak, s jórészt fogalmuk sem volt arról, hogyan lehet a technika köré egy szobát is varázsolni díszletekkel, mozis környezettel és hangulattal. Annak idején ráadásul még a technika egy része is gyerekcipőben járt. Például elérhető áron és kifogástalan minőségben még nem volt vetítő a piacon.

2007-ben ismét előkerült a filmszínház építésének ötlete. Az ún. „házimozi” piacon végzett több hónapos érdeklődés során ismét kiderült, hogy nem akad egyetlen vállalkozó sem, aki a mozi komplex kivitelezését elvégezné, vagyis a helyzet nem sokat változott 2002 óta. A „házimozisok” általában tanácstalanul néztek az ötletekre, s – tisztelet a kivételnek -, inkább a méregdrága technika kínálása zajlott. A legdrágább felszereléseket szerették volna eladni – de a komplex kivitelezést, s pláne a mozis díszletek, hangulat létrehozását senki nem vállalta.

Így végül saját fővállalkozásban épült meg a valószínűleg egyetlen, családi házba készült Royal mozi és környezete Budapesten. Az álom valósággá vált – és tapasztalataink segítségével valósággá válhat az Ön otthonában is…

Az építés során nagyrészt mellőznünk kellett a „házimozit” hirdető cégek közreműködését, hiszen nem technikát szerettünk volna drágán vásárolni, hanem egy megjelenésében, hangulatában, díszleteiben igazi mozit részleteiben létrehozni, ahol a technikai részek csak egy részletkérdés a sok közül. Kialakítottunk egy tervezőből, asztalosokból, festőkből, kárpitosból, technikai munkatársakból álló csapatot, mely Önnek is rendelkezésére áll, ha szeretné az amerikai moziálmot otthonában látni.

Amerikai színvonal, de nem amerikai árakon…

Ha szeretne otthonában egy Royal VIP házi mozit, bemutatjuk élőben a miénket. És ez a mozi – a szükséges és egyéni módosításokkal – áthelyezhető az Ön ingatlanába, mely építés lebonyolítását vállaljuk és Önt egy saját exkluzív mozi elérésében segítjük.

A mozi az előtérrel kezdődik

Mi nem nappalit alakítunk át Önnek, s nem csak moziszobát építünk, hanem MOZIT. A maga sajátos, egyedi hangulatában, mely az előtérrel kezdődik. Itt lehet helyet biztosítani mozis relikviáknak, dísztárgyaknak, valamint egy mozizás előtti-utáni társalgónak, amely megadja az alaphangulatát a filmvetítésnek.A moziélmény ezzel a bevezető folyosó és/vagy társalgó jellegű előtérrel lesz teljeskörű.

Royal házimozi építése

Meglévő épületben, használaton kívüli szobában, padláson, pincében nagyon jól és viszonylag kis költséggel alakíthatók ki a mozis helyiségek (előtér, vetítőterem), amelyek ugyanakkor nagyban emelik az ingatlan értékét. Ha új házat építenek, ott már érdemes a tervezés fázisában jelezni ezt a szándékot a tervezőnek.

link-elso-royal

Az építésnél általában szárazépítési technológia alkalmazható, tehát a gipszkarton, fa, hő- és hangszigetelő anyagok kombinációja. Ezekkel a korszerű anyagokkal gyorsan, kevés hulladékkal, nagy hatékonysággal lehet dolgozni.

A házimozi építés különböző fázisairól néhány kép ízelítőül:

Vázlatok a kezdéshez:

 

A végeredmény:

A Royal mozit bemutató előadás keretében lehet megtekinteni és egyben minden fontos körülményről informálódni, konzultációt folytatni, jelképes 125.000 Ft-os árért.  (Ez egy későbbi kialakítás során sokszorosan megtérül.)  Az árban Önnél történő helyszíni szemle is benne foglaltatik.

A Royal mozi építésének lebonyolítását az Ön otthonába a Millennium Exkluzív megegyezés szerinti áron vállalja, általában a költségek 25-35 %-áért.

Royal Házi Mozi igénylése bemutató vetítéshez és konzultációhoz

lefoglalommegrendelem

[contact-form-7 id=”2796″ title=”1 kapcsolati űrlap”]