Üdvözöljük a Vipcenter.hu webáruházban, a különlegességek világában!

 

VipCenter.hu,

a különlegességek világa köszönti Önt.

Kiemelt termékeink
Igényes gyűjteményből tekintse meg kínálatunkat:
Kiemelt kategóriák

Arany bankjegy kollekciók és különleges értékek

Luxus női-férfi karórák és exkluzív ékszerek

Ezüst kollekciók és más különlegességek

festmenyekporcelankepek

Festmények és porcelánképek

festmenyekporcelankepek

Összes műtárgy, dísztárgy és ajándék kollekció együtt

Ezüst bankjegyveretek és érem ritkaságok

Bemutatkozás
Ön a következő különlegességek honlapjára lépett be:

vipcenterbem

ainirany befektetés 24 karátos 999.9 színarany bankjegy  kollekciókba és más különlegességekbe.  Exkluzív ajándéknak, vagy kuriózum dísztárgynak is kiválók.   Aktuális mai bankjegyek és történelmi bankjegy régiségek: az amerikai dollár, angol font, német márka, euro, orosz rubel, magyar forint és több más ritkaság precíz arany másolatai, 1-2 db-os kollekcióban,  vagy 6-7 bankjegyes full szettben.

liniuxus karórák Önnek és ajándékba. Svájci minőség, precíz és részletgazdag kidolgozás, arany és kő berakásos női-férfi órák igényeseknek, valamint gyönyörű ékszerek a kínálatban. Automata chronograph-ok, limitált szériák.

tiniájkép festmények, Párizs-London-Velence ábrázolások, antik és virág csendéletek, híres ember portrék,  Napoleon kollekciók, porcelánképek. Műtárgyak és értéktárgyak befektetésnek, ajándékba vagy lakása, irodája kuriózum díszének.

ainirany-ezüst antikvitások, értékes kollekciók, egyedi díszek, muzeális értékek.

einizüst bankjegyveret és érem gyűjtemények, abszolút ritkaságok.  

sziniobor kompozíciók, Fortuna szerencse ábrázolások.

miniuzeális borokajándékba vagy befektetésnek.

einiddig az álom kategóriáját súrolták az interneten látható amerikai moziszobák, de most kézzelfogható, sőt Önnél is felépíthető az a Royal Home Theatre (házi filmszínház), melyet most részletesen bemutatunk.

oinitthoni borpince építési tanácsadás.

aini kiválasztott tétel megvásárlásához lépjen a megfelelő rovatba. Az így megvásárolt kollekciót kérheti postai küldéssel vagy átvehető egyeztetett időpontban személyesen Budapesten.

Helyszíni termék átvétel / más termékek közül válogatás akkor biztosítható, ha a kiválasztott műtárgyat jelen vipcenter.hu oldalon megvásárolja, további igény esetén pedig a megrendelő felületen (kosár) a megjegyzések között, vagy e-mail-ben előzetesen elküldi a konkrétan megtekinteni ill. megvásárolni kívánt további műtárgyak linkjét.

Vásárlása visszaigazolásához ill. időpont egyeztetéshez munkatársunk az Ön megadott e-mail címén vagy telefonon jelentkezik.

E-mail elérhetőség: antikgold01@gmail.com

Konkrét megvásárolt tétel átvételéhez ha a személyes átvétel opciót jelöli meg vásárláskor, kizárólag időpont egyeztetéséhez hívható telefonszám:

Telefonszám megjelenítése

telefon 06-20-219-9910